Kapcsolat

Üzemeltető:
Molnár Péter

Többes biztosítási -és pénzügyi közvetítő

MNB reg.szám: 105021523829


Cég székhelye:
 
6351 Bátya, Kalocsai út 65.

Iroda:
6300 Kalocsa, Szent István K. út 70.
Adószám: 
633066851-1-23

Telefon:
06/30-207-1287

E-mail:
penzugyibroker@t-online.hu

Nyitvatartás:
Hétfő-Péntek: 
9.00 - 17.00 óráig

Egyeztetett időpontban, akár más helyszínen is tudunk tárgyalni!

Bemutatkozom

Molnár Péter

többes biztosítási-és többes pénzügyi közvetítő

MNB reg. számom:105021523829


  Szakmai pályafutásom 1996-ban indult egy nagy hazai biztosítónál, ahol 14 évet töltöttem el. Először üzletkötőként, majd üzleti vezetőként dolgoztam, betekintve az értékesítési folyamatokba mélyebbben is. Majd a sok év tapasztalat után, arra meggyőződésre jutottam, hogy az ügyfeleimnek a legjobb pénzügyi megoldást, csak független közvetítőként fogom tudni kínálni.

Ezért 2010 májusától már többes biztosítási- és pénzügyi  közvetítőként dolgozom. Az ügyfelek kiszolgálása során, a károk kifizetését nap mint nap tapasztalom, ezért hiszek a biztosítási szakmám jövőjében. Szülőként is tapasztalom, hogy egy család számára nagyon fontos, hogy időben, rendelkezzünk megfelelő biztosítási védelemmel. Amit eladtam, később meg is tapasztaltam, hogy baj esetén nagy-nagy segítség volt az ügyfeleknek. Lakáspénztári és Hitel termékeket is több, mint 8 éve értékesítem folyamatosan, az ügyfeleim nagy része a tanácsomra indította el ezt a megtakarítási formát,- ma pedig sokan élvezik ennek előnyét, akár egy ház, vagy egy lakás korszerűsítésénél, felújításánál, vásárlásánál.

    A XXI. században, az ügyfelek elvárásait, céljait úgy látom, hogy egy független közvetítő partner tudja a legjobban kiszolgálni, hiszen nagyon sok Biztosító, Bank van már  hazánkban is, nagyon széles a termékkínálat. Ahogy van háziorvosa, villanyszerelője, asztalosa, fodrásza, kozmetikusa minden családnak, ezért fontos, hogy legyen egy felkészült pénzügyi közvetítője is, akihez bizalommal fordulhat tanácsért, segítségért ha szükséges.


"A legjobb ajánlás az, amikor az ügyfél adja tovább a névjegyemet."   

    

 

 

     

                                                                                                                     


Velem időt és pénzt takarít meg!